Menu's & à la Carte

Chef’s Visie

Passie | Creativiteit | Natuur | Smaak | Verantwoordelijkheid

Als chef volg ik de de natuur en zodoende wisselen mijn gerechten mee met de seizoenen. Ingrediënten worden met zorg geselecteerd. Is het nodig om even te wachten tot het product op zijn best is.. dan doen we dat.

Met veel passie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel worden deze ingrediënten verwerkt tot verfijnde en uitgebalanceerde gerechten. Alles wat we op een bord leggen moet een toevoeging zijn om het gerecht nog lekkerder te laten smaken.

‘’ Everything should be made as simple as possible but not simpler’’

Einstein

Uitgebalanceerde smaken die elkaar verrijken op een bord, daar gaat het om. Het klinkt simpel, maar de complexiteit zit hem in de zoektocht naar het beste product van de juiste leverancier, de verwerking en de uiteindelijke bereiding en afwerking. Een proces richting harmonie, balans en eenvoud.

Eet smakelijk,  Rob Renne, Chef Klokkenhof

 

Let op!: Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren wij enkel het Klokkenhof Keuze Menu of het Fine Dining Menu
 

Keuken open:

Maandag: 17 tot 21 uur.        

Dinsdag t/m Zondag: 12 tot 21 uur.

Download hier onze Zomerkaart