Reserveren

Hostellerie Klokkenhof (hotel & restaurant)(Brasschaat)
Bredabaan 950
2930 Brasschaat
m. info@klokkenhof.be
t. +32.03/663.09.27

Iets te vieren?

Hotel - Restaurant ’t Klokkenhof biedt een ongeëvenaarde omgeving voor al uw feestelijke bijeenkomsten, zij het met de familie, in clubverband of met de collega’s. 

Vier uw verjaardag, jubileum, huwelijk, babyborrel, communie of bedrijfsfeest dan ook bij ons in stijl.

Afhankelijk van het soort feest en het aantal gasten, kan een feest gehouden worden in ons knusse zaaltje, in het gezellige restaurant, op het riante terras of zelfs in de fraaie tuin van ons Klokkenhof.

Een familie diner of een andere feestelijke gebeurtenis wordt bij Hotel- Restaurant ’t Klokkenhof een blijvende herinnering.

Ten allen tijde, onder leiding van Liesbeth en Peter, serveert de ervaren witte & zwarte brigade heerlijke gerechten met bijpassende, feestelijke wijnen.

We bieden een breed scala aan formules, geschikt voor elk gezelschap en elke beurs. Of u nou een eenvoudige lunch, een uitgebreid buffet of een exclusief diner met kreeft en ganzelever voor uw gezelschap wenst, alles is mogelijk en u bent allen van harte welkom.

MET NAME ONZE ZEER GUNSTIG GEPRIJSDE ALL-INCLUSIVE ARRANGEMENTEN ZIJN ERG POPULAIR.

Dit zijn formules waarbij u een vast bedrag betaald per persoon voor een buffet of diner inclusief onbeperkt drank.

Neem vrijblijvend contact op met Liesbeth om de mogelijkheid tot het houden van een feest bij ons te komen bespreken. Bel: 03/6630927 Tot snel!